Haziran 19, 2010

uyuyan prens :)




1 haftadır yalova da ananemin yanına gıttık tugra ben annem ona bakmaya bıraz rahatsız da kendısıı.. bugun döndükk.. vee tabii yol yorgunuu olann benmm kuzumm özlediği oyuncaklarıyla oynarken uyuyakaldıı ve bendee hemen kotu anne olarak ordan kaldırmak yerınee vıdeoya cektımm :)))))
ii seyırlerrr...
önumuzdekı hafta sonuda yazlıga gıtmeyıı planlıoruzz bakalımm gıdebılıcekmıyızz...benım de tatıl planlarım arasında Tuğra ya tuvalet egıtımını ogretmek varr baklalımm nasıl olucakk...
Bu arada kısa bır nott hızlı baslayan iş hayatımm son bulduu :))
sıgortasız çalışıcak bırını arıyorlarmışş..sureklı 'ha bugun ha yarın' diye erteledılerr, bendee ayrıldımm ilk iş maceramda boyle bittii :))En azından kendımı denemiş oldumm bılmedıgım bir işi bıle 10dk da kurcalayıpp arastırıp ogrendımm.. yetenek varmışş yanii bende,gerç.i alışmıştım da baya ordakı arkadaslara falann ... Amaaaann booşverrr iyi de olduu tatıll yapıcamm di mi amaa?? kışa iş bakarım artıkk eheheehee ;)
gorusmek üzreeeeeee....

7 yorum:

AYÇA dedi ki...

Mervecim gecmis olsun.
İs icinde canını sıkma bence maddi anlamda kaygın yoksa. Sonuçta yaz mevsimi ve tugrayla daha fazla vakit gecirir, tatilini yaparsın Eylül gibide başka bir yerlere bakarsın. Hayırlısı olsun. Bende Salı başlıyorum tuvalet egitimine. Pzt. Yazlıkta olacağız. Bakalım nasıl geçecek. Bu konuda sana da kolay gelsin. Öpüyorum.
Videoyu su an izleyemedim ama aksam hemen bakicam. Çok merak ettim :)

Merve dedi ki...

saoll ..bakalımm baska bı iş bulabılecekmıyımm :))
Vıdeoyu ekledım ama ben kendı pcmden ızleyemıorumm,gozukmuoo umarım benden kaynaklı bı sorundur sız ızleyebılıosunuzdurr..
size de ii tatıllerr umarımm bu canavarları şu bezden kurtarabılırzzz :)

Adsız dedi ki...

İŞ İÇİN ŞANSIN BOL OLSUN..AMA İYİ YANINDAN BAKMAMIZ GEREKİYORSA BEBEŞİNLE TATİL YAPMAK EN GÜZEL DUYGU..KIŞA GÖNLÜNE GÖRE BİŞEY BULURSUN İNŞALLAH..

Sermin dedi ki...

video yok nerede? tatilin tadını çıkar. işe yazın ortasında başlamak kışın başlayıp yazın devam etmekten daha kötü. wc eğitimini de halledip öyle başla bence. iyi tatiller mervişcim

Merve dedi ki...

tşkler Ceylan inş.dediğin gını şansım bol olurr:)
tatil gibisi yok tabiii:)))
bu aradaa hosgeldınızzzz..

Merve dedi ki...

yaa evett kac kere denedımm olmadıı yıne denıycemm..bende sorun var sanıodumm megerr kımse goremıomuşş...
evett su wc olayını bı halletsemm çook süpper olucakk..
teşekkurlerrr..

Merve dedi ki...

Sanırım blogger da sorun var kac defa bastan yukledımm ama gozukmuoo işin kotusu eskı vıdeolar da gozukmuoo ...
umarım kısa zamanda duzelirrr..