Kasım 07, 2008

emirgan korusu





Taa Eylül ayında gittiğimiz süper güzel,yeşillikler içerisinde,parkı olan ama kalabalık olmayan sarı köşk'ün bulundugu herkesin kesinlikle gitmesi gereken güzel bi yer..

Evett paşamızzz büyüdü kocaman olduu..
Ek gıdaya geçtik, bu geçiş sırasında hiç bi zorluk yaşamadık, zaten paşanın yemeklerimize saldırmasıyla belliydi :) ek gıdalara gectıgımızde daha fazla kılo alıcak dıye korkmuştum fakat daha az almış 7. ay kontrolunde 12.600gr'dı..Emzirdiğim dönemlerde ayda 1 kg alıodu şimdiyse 600 gr alıoo tabi bunda hareketlenmesının de buyuk payı var..

Artık tek basına desteksiz oturabiliyo, altta 3 tanecik minik dişi var, sevinince 'pufff' diye tükürükler saçıyo, Babamıza 'babu, abu' diyo, bana da bazen 'anni' diyo ama bilinçli söyleyıp söylemediğinden daha emin değilim:( , başkalarının yediği yemekten yemek istiosa verene kadar kendini sıkıo(titreyene kadar) 'ııııı' diye ses çıkarıo, başkalarının gözleri dikkatini çekio tutmaya çalışıo, reklamları duyar duymaz kafasını cevırıo, bişeye bakarken önce normal bakıp daha sonra da kafasını yana yatırıp bakıo (çok tatlı oluo ama teyzelerı korkuttu 'gözleri mi bozuk acaba' diye doktora sorucam), 'öp' diyince yanağımızı hafifçe ısırıo, kollarından tutup yürüttüğümüz de bayılıo, emeklemeye hiç mi hiç niyeti yokk..
Son gelişmeler böyle...
umarım bloga bi daha bu kadar uzun süre ara vermem.
Gecen bayramın fotolarını da alıp en kısa zamanda eklemeyi umuyorum..

2 yorum:

Sermin dedi ki...

merhaba tuğra berk de kocaman olmuş. kızınca ıııı deme olayı bizde de var. tam erkekler canım. bir de utanır gibi kafasını yana doğru çevirmeyi Çınar da yapıyor. normal yani gözünde bişii yoktur. bu kadar ara verme. görelim tontişin neler yaptığını. scrap müthiş zevkli birşey. hazır kitler var. onları al al yapıştır. bişii yok yani kolay. sevgiler.

Merve dedi ki...

Göz olayına sevindim..Teyzeleri benden daha evhamlı :)

tahminen bi daha ara vermiycem, çünkü neler yaptıgını unutuyorum :(