Ocak 20, 2009

hepsi bi arada



Birincisi: Sonunda emekliyoruzzzz..bıraz gec oldu ama çok sağlam olduuu:) artık paşayı bıraktıgımız yerde bulamıoruz..peşimizden patır patır emekleyerek takip ediooo, hatta başka odalara gırıp yataklara tutunup ayağa kalkıoo bakıoo hareket edemıo kımıldamadan duruppp bağrmaya baslıoo gelın benı alın dermiş gıbııı...aklı hala yurumede emeklemeye basladı ama memnun değıll..butun gunumuz ellerınden tutarak yürütmekle geçiooo ee tabii belimizdee ağrıooo:))yaşına kadar yururmuş gıbı gelıo bu hızla gıderseee..

İkincisi: Yıne hastayızz :( meşhur öksürüğümüz basladıı, bı gelıo bı gecıooo..üstune dışarıda cıkarmıorum sureklı evdeyızz hasta olmasın dıyee, bı de dısarı cıkarsam kım bılır n'olcak :\

Üçüncüsü: Üsttekii ilk dişimiz patlamak üzereydii onu takip ederken bı baktık alttan 4. dişimiz patlamış büyümüş bilee :)))üstteki dişimizde gecenlerde patladı artıkk emzırmek iyice zulum olmaya basladıı :))gunduzlerı dişlerimizi gıcırdatıyoruzzzzz!!!!!!!!!ee annenin de içi kalkıoo tabiii:)

Paşanın hastalıgından vee yurutmektenn fırsat bulupta yazamıodumm umarımm iyileşir de kısa zamanda vee fazla ara vermeden oğluşumun muzurluklarını bol bol yazarımm :)

7 yorum:

Burcu dedi ki...

:) Tüm blog bebişleri birbirini beklemiş emeklemek için :) Pıtır pıtır süper emekliyor. Emeklerken kameraya çekmek için de bizim yöntei kullanmışsınız, kumanda!! :) Hiçbir bebeğin hayır demeyeceği yegane oyuncak.. :)

Sermin dedi ki...

ya evet önceden daha mı rahatmışız ne. şimdi bırakıp gidemiyorum hemen arkamdan zıplya zıplaya geliyor. kablolara falan asılıyor. bir de bizimki de sürekli yürüme sevdasında. hemen elimizden tutup yürümeye çalışıyor. en tatlı zamanları ama. çok şeker tontişim.

Merve dedi ki...

Burcu: bence de anlasip ayni anda basladilarrr;)bu kumandalarr cokk ise yarioo yemek yedirirkennnn emekletirkeenn.. Ne kadar mikrop yuvasi olsalarda bi o kadar ise yariolarrr:)))

Sermin: kesinlikleeeee artik birakamiorumm odada ya koltuga tirmanioo ya senin dedigin gibi kablolari isirioo yada baska odalara girip karistirioo bazen evin icinde onu ariorumm, kasla goz arasinda kayboluooo:))su yurutmee isi cok keyifliii hele de kediyi kahkahalar esliginde kosarak kovalamamizzz:)))ama tabikii bizler icin cok yorucu oluoo , ama onun mutluluguna degiyo:)

Adsız dedi ki...

slm,
benimde bi oglum var, su an 7,5 aylik.Tugra gibi o da tombis biraz. biraz hareketsiz, yani hep sirtüstü yatiyor kendi kendine oynuyor ediyor, ama bi türlü dönmüyor, ne sirtüstü nede yüzüstü.Ayaklarinda basmak istemiyor.Sadece biraz biraz saga sola kivriliyor ama dönmüyor.Simdi Tugrayi izleyince, benim oglumdami biraz gec harket edecek ama hepsini birdenmi yapacak dedim.
Tugra kendi kendinemi dönmeye basladi, yoksa sizin yardiminizlami acaba?

Merve dedi ki...

merhabaa :)
biz tuğraya hiç destek vermedenn kendı halıne bıraktık o baya bı caba sarfettı tabıı hemen olmadıı hiç mudahele etmedık kı cabalarken kılo verır dıyeee :))))
vee zamanlaa saga sola donduuu daha sonra oturmaya basladı.. veeee sımdıdeee emeklıoo tabıı kılosu yuzundennn herseyıı gec yaptıı kuzenı var o da szınkıyle aynıı ama zayf oldugundan o herseyı yapıo emeklıoo bızım tosunn daha yenı basladıı..

siz de bebişi bırakın kendı halınee kendıı cabalayarak denıyıp yanılarak bulsun öğrensinn..sonucta elbet bı gunn saga sola donucek emeklıycekk bu ne kadar gec olursa o kadar ii keyfını cıkarrrın ;)))

blogumuzu zıyaret ettıgınız içinn de teşekkürlerrr :)

Merve dedi ki...

buu aradaaa tugra daa hareketsızdıı oyuncaklarına uzanamayınca yavas yavas hareketlenmeye basladıı ;)

Adsız dedi ki...

Canim cevap yazdigin icin tsk ederim.
Bizimkide yattigi yerde hareketli, habire yerde oynayip duruyor eller kollar, ayaklar hic durmuyor. Ama dönmeye gelince bi belinden yukarisini ceviriyor, poposu agir geliyor herhalde orasi kaliyor öyle. karninin üstüne hic yatiramiyoruz, hemen aglamaya baslyior hic sevmiyor. Ayaklarinida basmiyor iste, hemen saliveriyor kendini.
Blogunu ilk basindan beri takip ediyorum bu arada :)