Şubat 24, 2008

Oğlumuz hakkında ;



Artık doğum gittikçe yaklaşıo ve yaklaştıkça korkular, endişeler, heycanlar da artıo..
Geçen gun kontrole gittiğimizde, oğlumuzun kilosunun 3.100 gr olduğunu, sağlığının da çok iyi olduğunu öğrendik ve içimize su serpildi. Nedense her kontrole gidişimizde sanki doktor olumsuz bişi söyliycekmiş gibi gelio ve inanılmaz bi korku yaşıyoruz.. Daha doğum tarihimiz, doğumun nasıl olacağı belli değil, 2 hafta sonraki randevumuzda bunlar konuşulcak ve tahmini de olsa bi fikrimiz olcak ve eminim heycanımız suankinden de fazla olucak..

İsim konusuna gelince Tuğra Berk olcaktı ama 1 ay önce gördüğüm bi rüyada babamın "Ata'yı da ekle Ataberk olsun" demesi sonrasında Ata ismini de eklemeyi düşünüyoruz, yani Tuğra Ataberk olcak.. Söylenirken uzun gelio ama yazıldığında öyle durmuo normal gibi duruo, yeni farkettim (: Güzel hoşuma gitti, artık Tuğra Berk değil Tuğra Ataberk.

Oğluşumuzun odası (:






























Artık yavaş yavaş odamızı duzenlemeye başladık..Odaya ilk önce babamızın duvarı boyaması ve bordürleri yapıştırmasıyla başladık sonrasında da mobilyalar, halı, duvar rafları, duvar süsleri derken odanın bitmesine çok az kaldı..Odayı hep beraber beyin fırtınası yaparak,içimize sindirerek yerleştirioruz ee tabi bu da baya bi zaman alıoo..Daha raflar yerleştirilcek, mobilyanın geri kalanı gelicek, perdeler takılıcak ve suan aklıma gelmeyen diğer ufak tefek şeylerrrr..
En son bugun duvara aldıgımız yapışkanları Mine'yle Neşe teyzemiz iki büklüm büyük çabalar sonucu yapıştırdılar,hayal ettiğimizden de güzel oldu.Odaya yaptığımız, aldığımız en ufak bişey bile bizi mutlu edio ve heycanlandırıoo..Eskiden genelde kendimize bişeyler aldığımızda mutlu olurduk, stres atardık ama şimdi işler değişti. Daha dünyaya gelmeden böyleysek, geldiğinde nası olucaz hiç bi fikrim yok ;)
Odayla ilgili şuana kadar olan gelişmeler bu kadar.